Verzekeringen vergelijken Consumentenbond

De consumentenbond vergelijkt al sinds jaar en dag regelmatig diverse verzekeringen. De consumentenbond is onafhankelijk en gaat vaak grondig te werk bij verzekeringen vergelijken, echter vaak zijn de uitkomsten van het onderzoek alleen beschikbaar voor betalende leden.

Je eigen verzekeringen regelmatig vergelijken met het aanbod van andere verzekeraars, is volgens de consumentenbond en het nibud de gemakkelijkste manier om geld te besparen op je woonlasten.

Voor mensen met een koophuis is het ook interessant om eens een hypotheekcheck te laten doen. De hypotheekrente is nu historisch laag. Hoewel niemand de toekomst kan voorspellen, gaan er geruchten dat er binnen een paar jaar wellicht een behoorlijke stijging van de hypotheekrente wordt verwacht. Huishoudens met een flexibele hypotheek rente zouden hier door in eens behoorlijk meer moeten gaan betalen aan maandelijkse woonlasten.

Terug naar verzekeringen. Wil je meer weten over verzekeringen vergelijken door de consumentenbond. Bekijk dan regelmatig onze website www.verzekeringen-vergelijken.nl

Plaats een reactie